Soslar
Soslar yemeğin hazırlanmasında veya servisi esnasında üzerine dökülen yoğun kıvamdaki yemek yardımcısıdır. Soslar tek başına tüketilmeyerek ana yemeğe lezzet ve görsellik katmak amacıyla kullanılır. Stabilizör sistemlerimiz geniş ürün yelpazesine sahip bu alanda ürünlerinize optimum yapı sağlamaktadır.
UYGULAMALAR
KETÇAP
Ketçap salça, şeker (glikoz şurubu), sirke, tuz, nişasta ve koruyucuların pastörize edilmesiyle elde edilen bir üründür.
MAYONEZ
Çiğ yumurta sarısı, bitkisel yağ, sirke ve su karışımından oluşur. Yumurta emülsifiyer görevindedir faz ayrımını engeller.
SALATA SOSLARI
Salata sosları salatalara lezzet ve çekicilik kazandırır. Sos koyulmayan salata istenilen nitelikte olmaz.