PastacılıkUygulamaları

Pastacılık uygulamalarını jöleler, fırıncılık dolguları, şanti ve kremalar oluşturur. Stabilizör sistemlerimiz geniş ürün yelpazesine sahip bu alanda ürünlerinize optimum yapı sağlamaktadır.

UYGULAMALAR

SOĞUK JÖLE

Soğuk jöle, pasta, tart ve turtaların üzerini kaplamak veya süslemek için kullanılır. Özellikle meyvelerin hava ile bağını keserek kurumasını ve kararmasını engelleyerek parlaklık verir.

FIRINCILIK DOLGUSU

Fırıncılık dolguları unlu mamullerin üretim prosesinde bulunan yüksek sıcaklık ve uzun pişirme sürelerinde dokusunu koruyan bir çeşit pastacılık ürünüdür.

TOZ ŞANTİ

Toz şanti su veya süt ile kıvam alıncaya kadar çırpılarak pasta, kek gibi tatlıların süslemesinde kullanılılan ev tipi bir pastacılık ürünüdür.

PASTACI KREMASI

Pastacı kreması, keklerin arasına, tart, tartolet, profiterol, eklerde dolgu kreması olarak kullanılır.

KURUVASAN GLAZE

Fırıncılık kaplamaları kruvasan ve unlu mamullerin üzerine yumurta alternatifi olarak uygulanır.