SütUygulamaları

Süt ürünleri yüksek oranda protein, yağ, karbonhidrat ve tuz içeren kompleks gıdalardır. Sizlere özel ürettiğimiz stabilizör çözümlerimiz sayesinde optimum yapıya ve lezzete ulaşırken aynı zamanda faz ayrımının önüne geçmiş olursunuz.

UYGULAMALAR

LABNE ve KREM PEYNİR

Krem Peynir, fosfat tuzları ile eritilip stabilizör desteği ile kremsi yapı kazanan bir çeşit peynirdir.

TOST PEYNİRİ ve MOZARELLA

Tost Peyniri, blok tip proses peynir olarak da bilinen bir çeşit eritme peyniridir. 

BÖREKLİK PEYNİR

Böreklik peynir fırınlama işlemine tabi tutulan börek ve unlu mamullerde son üründe kalitenin korunmasını sağlayan bir çeşit konsept peynirdir.

MEYVELİ YOĞURT ve QUARK

Quark, mezofilik peynir kültür ile yağ oranı ayarlanmış sütten üretilen taze bir peynir çeşididir.


SÜTLÜ TATLILAR

Yüksek proteinli puding, düşük yağ ve karbonhidrat içeriğine sahip genellikle sporcuların tükettiği bir tatlı alternatifidir.

SÜTLÜ İÇECEKLER

Miktar olarak son üründe en az yüzde elli oranında içme sütü içeren içeceklerdir.