PastacılıkUygulamaları
Pastacılık uygulamalarını jöleler, fırıncılık dolguları, şanti ve kremalar oluşturur. Stabilizör sistemlerimiz geniş ürün yelpazesine sahip bu alanda ürünlerinize optimum yapı sağlamaktadır.
UYGULAMALAR
SOĞUK JÖLE
Soğuk jöle, pasta, tart ve turtaların üzerini kaplamak veya süslemek için kullanılır. Özellikle meyvelerin hava ile bağını keserek kurumasını ve kararmasını engelleyerek parlaklık verir.
FIRINCILIK DOLGUSU
Fırıncılık dolguları unlu mamullerin üretim prosesinde bulunan yüksek sıcaklık ve uzun pişirme sürelerinde dokusunu koruyan bir çeşit pastacılık ürünüdür.
TOZ ŞANTİ
Toz şanti su veya süt ile kıvam alıncaya kadar çırpılarak pasta, kek gibi tatlıların süslemesinde kullanılılan ev tipi bir pastacılık ürünüdür.